aliejai

Ekologiškas ricinos aliejus

14,00 €

17,50 €

  • 100 ml

Klauskite apie prekę

Aprašymas

Komentarai (0)

Ekologiškas ricinos aliejus gaunamas iš Ricinus communis augalų sėklų šalto spaudimo būdu. Šis procesas daro aliejų visiškai saugų. Aliejus yra tankesnis nei kiti, nuo šviesiai geltonos iki skaidrios spalvos, nesausėja ir nepalieka jokių likučių ant odos. Ricinos aliejus yra labai populiarus kosmetikos pramonėje esantis junginys, naudojamas sniego baltumo kremams, akių šešėlių, lūpų dažų ir kito makiažo spindesiui.

Visi teiginiai yra pagrįsti išoriniais klinikiniais, laboratoriniais ir vartotojų tyrimais, atliktais dėl konkrečių ingredientų. Visi jie pagrįsti vartojimu du kartus per dieną. Rezultatai gali skirtis.

Patariame naudoti esant strijoms, spuogams, plaukų slinkimui. Maitina plaukus, blakstienas ir antakius. Mažina randus, dėmes, raukšles, kovoja su senėjimo požymiais, drėkina odą, mažina galvos odos infekcijas, mažina sąnarių, raumenų, nugaros skausmus, stiprina imunitetą, gerina miego kokybę.

Specialios atsargumo priemonės ir įspėjimai

Nerekomenduojama nuolat vartoti per burną, nes yra priklausomybės pavojus. Gali sukelti vėmimą. Netinka nėštumo ir žindymo laikotarpiu.

    Rašykite komentarą: