visos-katalogo-prekes

Ekologiškas kakavos sviestas (aukščiausios rūšies)

14,00 €

  • 240 g

Klauskite apie prekę

Aprašymas

Sudėtis

Komentarai (1)

Rinkoje mažai kur parduodamas kakavos sviestas, bet jei taip, tuomet jis būna trijų rūšių:

  • baltas, bekvapis, dažnai tiekiamas perlydytose dailiose plokštelėse – rafinuotas, mažai vertingų savybių išlaikęs produktas;
  • tamsiai rudos spalvos – neatitinka aukščiausios „food grade“ kategorijos, mūsų ganietė partnerė užtikrino, kad tai yra kakavos sviesto (tikėtina rafinuoto) + karčios kakavos miltelių derinys!
  • šviesiai rudas – tai vertingas, NErafinuotas produktas.

Išbandykite Naturatos kakavos sviestą ir būkite maloniai nustebinti kvapnaus jo aromato!

Tai tikras, kokybiškas kakavos sviestas - kietas, riebus, malonaus skonio produktas, šviesiai rudos spalvos (žr. nuotraukoje), ryškaus šokolado užuominos aromato.

Kakavos sviestas vadinamas Theobroma, kas reiškia "Dievų maistą". Šis sviestas Afrikoje buvo naudojamas per amžius, siekiant nuraminti saulės, karščio ir vėjo nugairintą odą.

Rekomenduojama. Nepakeičiamas sausos, šiurkščios, brandžios, elastingumą ir gyvybingumą praradusios odos priežiūrai.

Kakavos sviestas yra puikus kosmetikos ingredientas. Jame gausu antioksidantų, kas natūraliai įtakoja šio sviesto ilgą galiojimo laiką. Svieste be kitų vitaminų gausu ir vitamino E, kurių dėka oda aprūpinama kolagenu, kas svarbu kovojant su odos senėjimo procesais.

Su odą minkštinančiomis nepakeičiamosiomis riebiosiomis rūgštimis ir antioksidantais, kakavos sviestas stiprina odos elastingumą, padeda apsisaugoti nuo strijų susidarymo, yra ideali priemonė nėštumo metu.

Kakavos svieste, kaip ir tikrame šokolade, gausu CMP (cocoa mass polyphenol), t.y. medžiagos, kuri padeda kovojant su dermatito ir egzemos simptomais.

Kakavos sviestą galima naudoti kepant naminį šokoladinį pyragą, kitus desertus, geriant juodą arbatą.

Kakavos sviestas nepakeičiamas gydant peršalimą ir kosulį (dedamas į šiltą arbatą ar pieną su medumi). Laikoma, jog jis padeda esant karščiavimui taip pat.

Puiki simbolinė dovana vėsiuoju metų laiku vaikus auginantiems tėveliams, tėvams, seneliams!

Naudojimas. Kakavos sviestas yra kietos konsistencijos, tačiau jis tirpsta nuo kūno temperatūros ir susigeria į odą.

Kakavos sviestas naudojamas vienas arba būdamas pakankamai kietas dažniausiai maišomas su kokosų, jojobos ar kitais aliejais. Tiesiog įstatykite indelį su kakavos sviestu į karšto vandens dubenėlį, jį ištirpinkite (galite apytikriai lygiomis dalimis sumaišyti su mėgstamu aliejumi) ir tepkite ant odos. Suskystėjęs ir vėliau atvėsęs kakavos sviesto + aliejaus mišinys taps lengvai besitepančiu sviestu.

Išmėginome šį sviestą ištirpinti su kokosų aliejumi ir gavome nuostabaus kakavos su kokosų užuomina aromato aliejaus derinį.

! Šis kakavos sviestas yra aukščiausios rūšies, "food grade", t.y. tinka maistui. Žinia, tamsiai rudos spalvos kakavos sviestas yra nefiltruotas, t.y. su kavos pupelių likučiais ir vadinamas žaliaviniu.

Kakavos sviestas yra visiškai natūralus produktas, be jokių konservantų, todėl jį reikėtų laikyti šaldytuve.

! Sviestas tiekiamas popieriniame maišelyje, pyragaičių formelėmis, tačiau nesame atsakingi už jų galimą suskilimą transportavimo metu.

Sudėtis ekologiškas, nerafinuotas kakavos sviestas (Theobroma cacao)
o

2013-04-08


labai puikus kakavos sviestas,istirpinu karsto vandens vonelej ir naudoju gryna aliejaus pavidalo nuostabiauso kvapo kakavos sviesta,ilgam sudrekina ir pamaitina oda

    Rašykite komentarą: